keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Jäsenetuja Konnevedellä

Konneveden 4H-yhdistyksen jäsenenä saat käyttöösi huiman määrän rahanarvoisia jäsenetuja! Jäsenetuliikkeen tunnistaa liikkeestä löytyvästä tarrasta. Jäsenetuliikkeet ja edut voit tarkistaa myös nettisivuiltamme!

4H:n jäsenenä saat myös runsaasti valtakunnallisia jäsenetuja! Nämä edut löytyvät 4H-liiton nettisivuilta.


4H-jäsenen jäsenedut Konnevedellä





Aseman Merkkari



Sekatavarakauppa Aseman Merkkari tarjoaa tavaraa joka lähtöön! Mitä et Merkkarista löydä, sitä et tarvitse! 4H:n jäsenenä saat 10 % alennuksen normaalihintaisista jalkineista.



Hius-keskus Konnevesi








Konneveden keskustassa sijaitseva parturi-kampaamo tarjoaa palveluita myös ilman ajanvarausta! Kampaamossa on sekä käytössä että jälleenmyynnissä laadukkaat Wella-tuotteet. 4H:n jäsenetuna hiustöistä saa 10 % alennuksen.



Hotelli-Ravintola Mierontie












Ravintola Mierontie tarjoaa mieleenpainuvia hetkiä hyvän, kotoisan ruuan äärellä. Mierontieltä löydät niin kahvia, lounasta kuin illallistakin. Pidemmästä matkasta saapuneille tarjolla on myös persoonalliset hotellihuoneet hauskoilla yksityiskohdilla. 4H:n jäsenetuna saat 10 % alennuksen ravintolan normaalihintaisista pizzoista ja grillituotteista.



Kone-Konkari









Kodinkoneiden myynti- ja huoltotoimintaa harjoittava Kone-Konkari löytyy aivan Konneveden keskustasta, ja tarjoaa palveluita varmalla ammattitaidolla! 4H:n jäsenet saavat täältä 5 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.



Konneveden POP Pankki:








Konneveden Osuuspankki on sopivasti sinunlaisesi! Pankki tarjoaa monipuoliset palvelut asiantuntevasti ja asiakaslähtöisesti. 4H:n jäsenille Konneveden POP Pankki tarjoaa opintolainan toimitusmaksusta 20 % alennuksen, ilmaisen Internet-pankin käytön, sekä ilmaisen laskujen maksun palveluautomaateilla alle 26-vuotiaille.



Kukkakauppa Kimppu









Kukkakauppa, hautauspalvelu ja lahjatavarakauppa Kimppu palvelee monipuolisesti niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä. 4H:n jäsenelle yli 50 € ostoksista 5 € alennusta.


Mieron Papu ja Pidot










Mieron Papu ja Pidot tarjoaa herkullista lounasta sekä vaikkapa kakkukahvit. Konneveden ydinkeskustassa sijaitseva kahvila-ravintola tarjoaa myös pitopalvelua, sekä vuokraa liiketilaa tilaisuuksiin. 4H:n jäsenenä saat 10 % alennuksen kahvilatuotteista.



Navettakino












Ilmiömäinen Navettakino tarjoaa elokuvaelämyksen, jollaista ei saa muualta! Navettaan rakennettu huippulaadukas elokuvateatteri tarjoaa niin tavanomaisia-, 3D-, kuin tilausnäytöksiäkin. 4H:n jäsenenä saat 1,00 € alennusta elokuvalipusta.



Pappilan Hätävara









Pappilan Hätävara on suoramyyntiliike ja kahvio, joka tarjoaa myös pitopalvelua. Tuoreiden ja herkullisten leivosten ja leipien lisäksi myynnissä on runsaasti erilaisia lahjatavaroita ja käsitöitä. 4H:n jäsenetuna 5 % alennus kahvilatuotteista. 



Parturi-Kampaamo Kikkara









Kikkarasta hiukset kuntoon! 4H:n jäsenille Kikkaran palveluista ja myyntituotteista 10 % alennusta.



Parturi-Kampaamo Peevee

Peevee tarjoaa parturi-kampaamopalveluiden lisäksi rakennekynsiä, ripsipidennyksiä, taidetta ja käsitöitä. 4H:n jäsenenä hiustöiden hinnasta putoaa 10 % pois.



RantaHätävara











Häyrylänrannassa sijaitseva RantaHätävara tarjoaa kesäaikaan lounasta sekä kahvilaherkkuja paikallisia raaka-aineita hyödyntäen. 4H:n jäsenenä saat kahvilatuotteista 5 % alennusta.



Tmi Koulutettu hieroja Tanja Mehto


Klassisen hieronnan lisäksi palveluihin kuuluvat myös kinesioteippaus, sekä kalevalainen jäsenkorjaus oppilastyönä. 4H:n jäsenenä saat 10 % alennuksen palveluista (mahdollista käyttää yhteen hoitokertaan / kk ).






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti