tiistai 5. syyskuuta 2017

Yrittäjän päivä 5.9. - Esittelyssä Konneveden 4H-yritykset!

4H-yritys on 13-28 -vuotiaan 4H-jäsenen perustama oma yritys. 4H-yritys on oiva tapa tutustua yritysmaailmaan ja kokeilla omia siipiä yrittäjänä! 4H-yrittäjällä on tukenaan 4H-yhdistys, sekä yritykselle nimetty yritysohjaaja. Helpompaa tapaa tienata omaa juttua tehden saa etsiä!

4H-yritystoiminta on Konnevedellä aktiivista, ja Konneveden 4H-yhdistyksen alla toimii yhteensä 13 4H-yritystä. Yrittäjät tekevät monenlaisia töitä pihanhoidosta kahviloihin ja ääni- ja valopalveluista videokuvaukseen. Pääsääntöisesti Konneveden 4H-yhdistyksen yrittäjät ovat paikallisia nuoria, mutta vahvistusta on saatu myös muun muassa Rautalammilta ja Vesannolta.

Konneveden 4H-yhdistyksen nettisivuilta löydät ajankohtaisen tiedon 4H-yrityksistä. Yleistä tietoa 4H-yrittäjyydestä löydät myös 4H-liiton nettisivuilta
Mutta tänään, Yrittäjän Päivän ja 4H-yrittäjyyden 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi, tässä tulevat Konneveden 4H-yritykset!

AK-palvelut

AK-palvelut on Rautalammin puolella toimiva 4H-yritys, jonka toimialaan kuuluvat monipuoliset pihanhoitotyöt. AK-palveluiden puoleen voit kääntyä niin kertaluontoisissa, kuin pitkäkestoisissakin tarpeissa! AK-palveluiden takana on 4H-yrittäjä Eetu Malaska. AK-palvelut tavoitat puhelinnumerosta 0400-158 904.


Annan askare

Annan askare tarjoaa Vesannon alueella apua monenlaisissa maatilan työtehtävissä. Ota 4H-yrittäjä Anna Luttiseen yhteyttä, ja kysy rohkeasti lisää! Annan tavoitat puhelinnumerosta 044-300 8322.


Café DeliCafé Deli on kahden opiskelijatytön kahvilayritys, joka tarjoaa niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia. Tuotteista löytyy vaihtoehtoja myös monille erityisruokavaliota noudattaville! Café Delin löydät erilaisista tapahtumista, ja olet saattanut bongata heidät jo useampana kesänä Konneveden Savottamarkkinoilta 4H:n pisteeltä! Yrityksen löydät myös Facebookista ja Instagramista. 4H-yrittäjiin, Nelli Janhuseen ja Elli Tervaseen voit ottaa yhteyttä puhelimitse, 050-551 7005 (Nelli) tai 045-850 5599 (Elli). Ds VideoDs Video tarjoaa laadukasta ilmakuvauspalvelua, niin kuva- kuin videotuotantona. Yrityksen palvelut soveltuvat niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin käyttöön. Mikäli olet aina halunnut ilmakuvaa kesämökiltäsi tai vaikka tapahtumastasi, Ds Video palvelee juuri sinua! Ds Videon yrittäjänä toimii Pavel Dubasov, jonka tavoitat sähköpostitse osoitteesta dsvideofin@gmail.com, tai puhelimitse, 044-252 5071. Yrityksellä on myös omat Facebook-sivut.

Ellan arkiapu


Ellan arkiapu tarjoaa monipuolisia palveluita lasten- ja eläintenhoidosta siivoukseen ja leivonnaisiin. Ellan arkiapua pyörittää 4H-yrittäjä Ella-Saara Liimatainen, joka on yksi tuoreimpia vahvistuksia Konneveden 4H-yhdistyksen yrittäjäkirjossa. Ellan arkiapuun saat yhteyden numerosta 045-883 4353.


Henriikan tila-apu

Henriikan tila-apu on Vesannolla toimiva 4H-yritys, jonka toimialaan kuuluvat erilaiset piha-askareet sekä maatilan työt. 4H-yrittäjänä toimii Henriikka Haatainen, johon voit ottaa yhteyttä puhelimitse, 040-594 0085.


Istunmäen 4H-kahvilaKesäaikaan Istunmäellä toimiva 4H-kahvila tarjoaa lettuja, makkaraa, sekä muuta tarjottavaa asiakkaiden toiveiden mukaan. Yritys jalkautuu myös järjestämään kahvituksia erilaisiin tapahtumiin. 4H-yrittäjänä Istunmäen 4H-kahvilassa toimii Erika Pihtola. Pitkän linjan duunarinuori Erika tarjoaa myös yrityksensä kautta lastenhoito-, pihatyö- ja kotiapupalveluita kahvilan ohella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Erikan tavoitat numerosta 040-657 4484.Janinan pihanhoitopalvelu

Janinan pihanhoitopalvelu tekee tilaustöinä erilaisia pihanhoitotöitä, kuten nurmikonleikkuuta, kitkemistä ja pensasaitojen leikkuuta. Lisätietoja saat 4H-yrittäjältä, Janina Salmiselta, puhelinnumerosta 040-962 4369.


PaavonPiha-apu 

PaavonPiha-apu tarjoaa nurmikonleikkuuta sekä muita pihatöitä Vesannon alueella. Yrittäjän toimii Paavo Luttinen. Kysy lisää ja tilaa PaavonPiha-apu leikkaamaan nurmikkosi puhelinnumerosta 040-680 7811. 


Riinan kotiapu


Riinan kotiapu tarjoaa apua kaikenlaisiin kotiaskareisiin! Yritykseltä hoituvat niin lastenhoito, siivous, pihatyöt kuin koiran ulkoilutus. Riinan kotiapu hoitaa puolestasi kauppa-asiat, ja järjestää tapahtumiisi kahvituksen. Yritykseltä saat myös apua lastenkutsujen tai synttäreiden järjestämiseen! Riinan kotiapu on Riina Honkosen 4H-yritys. Riinaan saat yhteyden numerosta 040-543 9599.


RomppuPomppuRomppuPomppu on 4H-yritys, joka tarjoaa kahvakuulaurheilun tekniikka- ja lyhytkursseja, sekä monenlaisia käsitöitä. Yrittäjänä toimii kilpaileva kahvakuulaurheilija ja Suomen Painonnostoliiton kouluttama kahvakuulaohjaaja, Ronja Jämsen. Neuletöistä Ronjan erityisalaa ovat villasukat, mutta tilaustöinä syntyvät käsityöt laidasta laitaan! Ronjan käsitöitä löydät lisää hänen blogistaan, ja tuoreimmat uutiset pääset lukemaan yrityksen Facebook-sivuilta. Ronjaan voit ottaa yhteyttä sähköpostitse, ronja.romppupomppu@gmail.com, tai puhelimitse, 040-932 1994.


Sirkkamäen 4H-Café

 
Yksi Konneveden 4H:n pitkäaikaisimmista 4H-yrityksistä, Sirkkamäen 4H-Café jatkaa toimintaansa hienolla menestyksellä! Sirkkamäen entisellä kyläkoululla kesäaikaan toimiva kahvila tarjoaa monenlaisia makeita ja suolaisia herkkuja, myös gluteenittomana. Suuren suosion saavuttaneet muurinpohjaletut kuuluvat jo vakiokalustoon. Tämän 4H-yrityksen takana on joukko reippaita sirkkamäkisiä 4H-kerholaisia. Yhteyden tähän yritykseen saat sähköpostitse, osoitteesta ellilehmonen@live.fi. Yhteydenotto onnistuu myös Facebookin kautta, johon päivittyvät myös yrityksen tuoreimmat uutiset!


Sound and Light Action


Sound and Light Action on ääni- ja valopalveluita ammattimaisella otteella tarjoava 4H-yritys. Vaikuttavan kokemuksen omaava 4H-yrittäjä Veeti Jämsen on toiminut yrityksensä kanssa ääni- valo- ja lavanrakennustehtävissä monilla lähialueen kesäfestivaaleilla. Suurempien tapahtumien lisäksi kokemusta löytyy myös pienemmistä tilaisuuksista ja yksityistapahtumista! Sound and Light Action menestyi hienosti Vuoden 4H-Yritys 2016 -kilpailussa päästen finaaliin ja alle 18-vuotiaiden sarjan kahdeksan parhaan joukkoon. Seuraa yritystä Facebookissa, ja ota yhteyttä Veetiin sähköpostitse, soundandlightaction@gmail.com, tai puhelimitse, 040-181 7317.


Kuvat: 4H-yrittäjien arkistot ja Facebook-sivut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti