maanantai 21. toukokuuta 2018

Leivoksia ja linjuripolkkaa

Hei moi ja tervehdys! Täältä safkasankareista eli sotkiksesta.
Meitä on täällä monta hulikaania, mutta äänen käyttö pysyy “joskus” kohtuullisena. Ollaan aika fiksui😆. Me ollaan leivottu vaikka mitä, mutta ehkä huonoin niistä oli pöllöleivos, sillä se oli niin öklömakea. Me ollaan leivottu pannukakkua jajaja kaurakeksiä joissa on puolukkaa sitten tehtiin myös vaniliapurkkeja. Täällä kerhossa on mukavaa ja kaikkea saa tehdä tasapuolisesti ruokaa ja leivonnaisia. Meillä on täällä 9 tyyppiä jotka on huippu hyviä kokkeja. Olemme todella ahkeria.
-Jiko, Pieta, Pirkko, Iia-

Kerhossamme on yhdeksän kerholaista, kahdeksan tyttöä ja yksi poika. Olemme tehneet erilaisia leivoksia, ruokia ja juomia. Olemme myös suunnitelleet leivos kisaan leivoksia, niitä on ollut todella hauska suunnitella! Meillä on täällä joskus vapaa-aikaa ja yleensä käytämme sen musiikin kuunteluun ja kuuntelemme linjuripolkkaa aina 😂
Meillä on kerhossa säännöt ja niihin kuuluu mm. Ei puhelimia kerhon aikana, ei kiroilua, pitää kuunnella ohjaajaa jne.. Olemme tulleet kerhossa toimeen todella hyvin ja meillä on aina hauskaa, paitsi välillä riehumme liikaa 😂 olemme todella iloisia, että olemme saaneet tällaisen porukan tänne kerhoon ja että saamme olla kaikki täällä semmoisia kun olemme eikä ketään kiusata täällä. Kerhomme pidetään nuorisotalo kukkulalla, kello 15-17. Kerhoomme kuuluu Emilia, Alina, Jiko, Veera, Suvi, Pieta, Katariina, Pirkko ja Iia. Kerhomme ohjaaja on Sari.
-Emilia, Alina, Suvi, Veera-


Safkasankarit on yrityskerho, jonka herkullisena aiheena on ruoka. 4H täyttää 2018 mahtavat 90 vuotta. Juhlavuonna lapset saavat tehtäväksi suunnitella ja leipoa 4H-juhlaleivoksen ja järjestää paikallisia leivosjuhlia. Safkasankarit-kerhon tavoitteena on herättää lasten kiinnostus yrittäjyyttä kohtaan. Tehtävien kautta opitaan yrittäjyyteen liittyviä perustaitoja kuten tuotteiden ideointia, valmistusta, kehittämistä ja hinnoittelua. Aluksi kerhoissa pohditaan, millainen juhla- tai nimikkoleivos 4H:lle sopii. Kerhon tehtävissä annetaan vinkkejä ja ideoita aina tuttujen reseptien tuunaamisesta leivosten koristeluun. Kerhokauden aikana Konneveden Safkasankarit suunnittelivat ryhmissä omat leivokset ja lopputulokset voit tarkistaa kuvissa alta, saanen esitellä linja-autokakku sekä valkosuklaamuffinssi marengilla! Ryhmä päätti yhdessä, että osallistumme muffinsilla valtakunnalliseen 4H-leivoskilpailuun. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti