torstai 1. kesäkuuta 2017

Tervetuloa Konneveden 4H-yhdistyksen blogiin!

Kerhoja, kursseja, koulutuksia. Kesätyöllistämistä, YEP!-hanketta, yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Paperitöitä, kansainvälisyyttä, suunnitelmia. Arki Konneveden 4H-yhdistyksessä on kaikkea muuta kuin tylsää! Kaikkea jännää ei mitenkään saa mahtumaan ytimekkääseen Facebook-päivitykseen tai Instagram-kuvaan, ja siitä syystä päätimme perustaa yhdistykselle oman blogin!

Kerhonohjaajat, Duunarit ja 4H-Yrittäjät kevätretkellä Etelä-Konneveden Haukisaaressa 30.5.2017


Tästä blogista tulet löytämään monipuolisesti tarinoita niin toimistolta, kerhoista, retkistä kuin koulutuksistakin. Tekstien takana ovat vuoroin yhdistyksen työntekijät, kerhonohjaajat, sekä 4H-yrittäjät, yllätysvieraita unohtamatta! Blogin avulla haluamme tuoda yhdistyksemme entistä lähemmäs jokaista toiminnastamme kiinnostunutta.

Vuonna 2016 ansioituneet 4H-lapset ja -nuoret palkittiin aktiivisuudestaan yhdistyksen kevätkokouksessa

Blogi starttaa toimiston väen esittäytymisillä, ja kesän aikana pääset tutustumaan muun muassa kesäleirien, retkien ja Savottamarkkinoiden meininkiin. Kaikki ideat sisältöön liittyen ovat enemmän kuin tervetulleita, joten kommentoi tai laita vaikka viestiä, ja ilmianna parhaat ideasi Konneveden 4H-yhdistyksen blogin aiheiksi!

Keep Calm and Stay Healthy - nuorten ryhmävaihto toi kesällä 2016 Konnevedelle nuoria Tanskasta ja Puolasta

Konneveden 4H-yhdistys on osa valtakunnallista 4H-järjestöä, ja on poliittisesti sitoutumaton nuoriso- ja kansalaisjärjestö. 4H-toiminta perustuu ammattitaitoisten työntekijöiden ja aktiivisten vapaaehtoisten yhteistyöhön. Toiminnan painopisteet ovat muun muassa ryhmätoiminnassa, nuorten työelämävalmiuksien lisäämisessä ja työllistämisessä, sekä luonnon tuntemuksen lisäämisessä ja kansainvälisyydessä. Lue lisää nettisivuiltamme ja tule mukaan toimintaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti